Wie zijn wij?

Wij zijn een internationaal opererende handelsonderneming in Boskoop en exporteren tuin- en kamerplanten naar tuincentra, bouw – en supermarkten in geheel Europa. Hoewel we onder twee bedrijfsnamen werken zijn we één organisatie, waarbij Go Green zich met name richt op Engelse tuincentra en Retail Solutions planten levert aan internationale retailers in heel Europa.

Als familiebedrijf hechten wij grote waarde aan betrokkenheid bij onze medewerkers. Onze cultuur is te typeren als open, direct en dynamisch. We zijn een ondernemende en ambitieuze organisatie die voortdurend in beweging is. Met elkaar werken we aan een excellente dienstverlening. Voor professionele ontwikkeling is volop aandacht! Binnen de GGRS Academy kunnen onze medewerkers hun talent en expertise verder ontwikkelen.

Ons Verhaal

GGRS is in 2004 opgericht door de broers Martjan en Ronald Roos. Het startte allemaal kleinschalig, namelijk met de bus naar Engeland om wat planten te verkopen. In de loop van de tijd ontwikkelde dit zich tot serieuze business. In eerste instantie richtte de handel zich op tuincentra in Engeland via GoGreen. Echter, al snel ontstond de ambitie op te schalen en planten te leveren aan retailers in heel Europa. Inmiddels exporteren we grootschalig planten naar meer dan 15 landen.

Ons verhaal gaat door. De recente drievoudige vergroting van de hal, de nieuwbouw van het kantoor en het groeiend aantal medewerkers maken dit zichtbaar. Continue werken we aan het professionaliseren van onze performance om onze klanten optimaal te bedienen. Het realiseren van onze ambities doen we met elkaar. Doe jij mee?

Kom jij onze organisatie versterken? Bekijk onze vacatures.

Vacatures